Obuka za UI/UX Design – Sarajevo 5-13. mart 2023.

Centar za omladinski i društveni razvoj RES POLIS zajedno sa savojim partnerima, u okviru odobrenog Erazmus+ projekta „Sharing Design Your Job“, realizuje obuku iz UX dizajna koja će se održati od 5. do 13. marta 2023. godine u Sarajevu, BiH.

 Zato, otvaramo poziv za sve zainteresovane mlade ljude koji žele da iskorače iz svoje zone komfora i u međunarodnom okruženju nauče nešto novo iz oblasti ICT inudstrije. 

Koga zaista tražimo? Ukoliko si:

  • mlada osoba uzrasta od 18 do 30 godina sa prebivalištem u Srbiji;
  • i želiš da se oprobaš u IT industriji;
  • želiš da učiš u grupi i od stručnjaka;
  • željna/an si da učiš van zone komfora, da se zabaviš, da budeš inspirisan/a i da upoznaš svoje vršnjakinje/e iz drugih evropskih zemalja…
  • ukoliko ti koncepti poput “Empathy Gap” i “Peak Experience” zagolicaju radoznalost; 
  • i želiš da istražiš “Design thinking” metodologiju… 

Onda te ohrabrujemo da se prijaviš na ovu obuku što pre! 

Radićemo se u manjim grupama, na praktičnim zadacima, uz podršku i mentorstvo iskusnih trenera, i njihovu podršku 2 meseca nakon obuke. U okviru treninga planirane su i studijske posete IT kompanijama, kao i ekskurzije i mnoge aktivnosti zabavnog karaktera.  

 Troškovi puta, smeštaja i ishrane su u potpunosti pokriveni od strane orgnizatora, za sve učesnike/ce koji u celosti završe obuku.

Nakon obuke, učesnici/e će uz našu podršku i podršku mentora raditi na multiplikatorskim radionicama u svojoj lokalnoj zajednici: samostalno ili u paru, uz fleksibilne termine i unapred pripremljenu agendu. Cilj multiplikatorskih radionica je da stečeno znanje podelite sa većom publikom, ali i da paralelno produnite veštine podučavajući druge.  Za više informacija nam slobodno pišite na prijava@respolis.org

 Prijavu možete pronaći na NA OVOM LINKU OVDE.

INFO PACK PREUZMITE OVDE.

Rok za podnošenje prijave?
25. februar 2022. godine, do 23:59h.  

Radujemo se tvojoj prijavi!  

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *