Besplatna WordPress obuka 9.-18. oktobra, Tirana, Albanija

Centar za omladinski i društveni razvoj RES POLIS zajedno sa savojim partnerima, u okviru odobrenog Erazmus+ projekta „Sharing Design Your Job“, realizuje obuku za OSNOVE WEB DIZAJNA od 9. do 18. oktobra  2022. godine u Tirani u Albaniji.
 
🤩🤩🤩 Da ne dužimo previše, ukoliko si:
🔹 mlada osoba uzrasta od 18 do 30 godina;
🔹 i interesuje te da započneš IT karijeru;
🔹 želiš da učiš u grupi i od stručnjaka;
🔹 željna/an si da učiš, da se zabaviš, da budeš inspirisan/a i da upoznaš svoje vršnjakinje/e iz drugih evropskih zemalja…
 
Onda te ohrabrujemo da se prijaviš na ovu obuku.
 
Obuka za OSNOVE WEB DIZAJNA, je idealna  obuka za sve web kreativce, kao i one koji žele dodatno da obogate svoju znanje sa kreiranjem web prezentacija na WordPress platformi.  Tema obuke je uvod u web dizajn, upoznavanje sa dobrim primerima UI/UX dizajna, instalacija WordPressa, izrada arhitekture web sajta, kreiranje sadržaja u WordPresu, kao i sva automatizacija WordPressa za održavanje i bezbednost web sajtova.
Jednom ovakvom obukom želimo što bolje da vas upoznamo sa profesijom web dizajnera,  obučimo vas osnovama razvoja u web developmentu.
Radi  se u malim grupama, na praktičnim zadacima, uz podršku i mentorstvo trenera i 2 meseca nakon obuke. U okviru obuke planirane su i studijske posete IT kompanijama. 
 
Troškovi puta, smeštaja i ishrane su u potpunosti pokriveni od strane orgnizatora, za sve učesnike koji u celosti završe obuku.
 
Prijavu možete pronaći na NA OVOM LINKU OVDE.
🧐 Rok za podnošenje prijave?
👉 25. septembar 2022. godine, do 23:59h. 👈  (updated)
Čekamo tvoju prijavu! 😍 

Info pack - sve detalje obuke preuzmite >>>