Otvoren poziv za mlade za obuku iz digitalnog marketinga

Centar za omladinski i društveni razvoj RES POLIS zajedno sa savojim partnerima, u okviru odobrenog Erazmus+ projekta „Sharing Design Your Job“, realizuje obuku iz Digitalnog marketing koja će se održati od 12. do 20. avgusta 2023. godine u Novom Sadu, Srbija.

 

Zato, otvaramo poziv za sve zainteresovane mlade ljude koji žele da iskorače iz svoje zone komfora i u međunarodnom okruženju nauče nešto novo iz oblasti ICT inudstrije. 

Koga zaista tražimo? Ukoliko si:

🔹 mlada osoba uzrasta od 18 do 30 godina sa prebivalištem u Srbiji;

🔹 i želiš da se oprobaš na polju marketinga korsiteći digitalne metode;

🔹 želiš da učiš u grupi i od stručnjaka;

🔹 željna/an si da učiš van zone komfora, da se zabaviš, da budeš inspirisan/a i da upoznaš svoje vršnjakinje/e iz drugih evropskih zemalja…

🔹i želiš da istražiš “Design thinking” metodologiju… 

Onda te ohrabrujemo da se prijaviš na ovu obuku što pre! 

Radićemo se u manjim grupama, na praktičnim zadacima, uz podršku i mentorstvo iskusnih trenera, i njihovu podršku 2 meseca nakon obuke. U okviru treninga planirane su i studijske posete IT kompanijama, kao i ekskurzije i mnoge aktivnosti zabavnog karaktera.  

 

Troškovi puta, smeštaja i ishrane su u potpunosti pokriveni od strane orgnizatora, za sve učesnike/ce koji u celosti završe obuku.

Nakon obuke, učesnici/e će uz našu podršku i podršku mentora raditi na multiplikatorskim radionicama u svojoj lokalnoj zajednici: samostalno ili u paru, uz fleksibilne termine i unapred pripremljenu agendu. Cilj multiplikatorskih radionica je da stečeno znanje podelite sa većom publikom, ali i da paralelno produnite veštine podučavajući druge.  Za više informacija nam slobodno pišite na prijava@respolis.org

 

Prijavu možete pronaći na NA OVOM LINKU OVDE.

🧐 Rok za podnošenje prijave?
👉 5. avgust 2023. godine, do 23:59h. 👈 

Radujemo se tvojoj prijavi! 😍