Delimo sa vama izveštaj sa fantastičnog treninga za mlade o digitalnom marketingu, održanog sredinom avgusta u Novom Sadu!

Sa ponosom delimo da je naša multikulturalna grupa od 17 talentovanih učesnika iz šest različitih zemalja imala nezaboravno iskustvo u Novom Sadu! Trening je okupio učesnice i učesnike iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Italije, Letonije i Srbije.

Tokom osam dana obuke, mladi su zajedno istraživali čari Novog Sada, učestvovali u inspirativnim sesijama o digitalnom marketingu i radili u grupama kako bi razvili nove marketinške veštine.

Naročito smo zahvalni našem ekspertskom predavaču Marku Naglu koji je svojim bogatim znanjem o digitalnom marketingu dodatno doprineo ovom iskustvu.

Nismo mogli da odolimo šarmu Beograda, pa smo napravili i poseban izlet u prestonicu povodom Međunarodnog dana mladih, 12. avgusta, gde smo nastavili da razmenjujemo ideje i učimo jedni od drugih u duhu omladine.

Pored uzbudljivih aktivnosti, petnaestoro mladih entuzijasta se upustilo u kreiranje raznolikih Instagram i TikTok kampanja tokom treninga. Njihova kreativnost je doprinela i promociji projekta kroz video koji delimo sa vama. (Ubaciti video od Hane)

Naučili su i kako da iskoriste Meta alate i Ads Manager, što će im biti od značaja za vođenje uspešnih marketinških kampanja u digitalnom svetu, bilo za NGO sektor ili njihove privatne biznise.

Nakon napornih, ali izuzetno produktivnih radnih sesija, učesnici su imali priliku za grupne i individualne refleksije. Ovo je omogućilo da dublje razmisle o svemu što su naučili i razmene dragocene insights sa svojim kolegama.

Oduševljeni smo energijom i preduzetničkim duhom koje su ovi mladi talenti doneli na trening, i jedva čekamo da vidimo kako će primeniti svoje novo stečene veštine u svetu digitalnog marketinga. Uskoro očekujte pozive za multiplikatorske radionice, na kojima će ovi mladi ljudi deliti stečeno znanje i iskustvo sa svim zainteresovanim polaznicima.

Stay tuned!